Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Garnalencocktail met mango en safarisaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

150 g garnalen
1 mango
1 el limoensap
0,5 dl slagroom
1,5 dl yoghurt
2 el safari
1 mp kerrypoeder
4 schijfjes citroen
zout & peper

Bereiden


  1. De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken.
  2. De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden.
  3. De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
  4. Voor het sausje de slagroom half stijf slaan.
  5. De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen.
  6. Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout.
  7. De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen.
  8. Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Oosterse mosselen
Groene asperges met gevulde tongfilet
Zalmtartaar met avocado (Feestrecept)
Pasta van gerookte zalm en basilicum-roomsaus (10 pers)
Noorse witte heilbot met een dakje van groene kruiden

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes